Bruiloft / trouwfeest – Live muziek erbij !

Bruiloft / Trouwfeest

Er komt best veel op je af bij het plannen van live muziek voor de bruiloft / trouwfeest , het moet toch de mooiste avond van u leven worden! De gasten moeten zich kunnen vermaken,  lekker dansen maar ook praten! De muzikale smaak zit rond de roemruchte jaren 70, 80 en 90 met een klein beetje van het betere nieuwere werk? Zoek dan niet verder, dat is bij deze gevonden!

bruiloft / trouwfeest

Ik bied goede en betaalbare feestmuziek. Vele jaren studio ervaring zijn aangewend om hoogwaardige orkestbanden te maken waardoor ik klink als een voltallige band, maar dat niet kost! Bekijk op uw gemak mijn repertoire overzicht en zie en luister naar  mijn video pagina. (zet het geluid vast maar aan)

Snel naar een ander type feest:

Huwelijksjubileum Bruiloft Sarah en/of Abraham Tuin / Huiskamerfeest

bruiloft / trouwfeestWat kan ik voor u betekenen?

Allereerst een mooie opbouw in volume, in het begin een lekker achtergrond muziekje zodat de gasten u in alle rust kunnen feliciteren.  Uiteraard  moet er hier en daar flink bijgepraat worden. Als u een openingsdans wilt, dan kunt u bij mij kiezen uit diverse dansstijlen en gaat het volume iets omhoog.  Maar voor zo een openingsdans geldt natuurlijk; niets moet!!

Geleidelijk gaan we dan het tempo enigszins opvoeren zodat er met lekker swingende muziek flink gedanst kan worden!  Alles is mogelijk. Mocht het bruidspaar nummers uit het repertoire juist wel of juist niet willen horen, dan passen we dit natuurlijk aan. Alles uiteraard in overleg met het bruidspaar en/of ceremoniemeester(es). Alles staat in het teken van het slagen van de avond, Uw avond !! Voor de pauzes die ik neem heb ik de meeste oudere en recente muziek mee dus  ik kan alle kanten op!

 

bruiloft / trouwfeestIntiem moment

Ook is er de mogelijkheid om een intiem moment te creëren en wordt het bruidspaar omringd door alle familie en vrienden. We zingen dan allemaal uit volle borst een lied als “you never walk alone“ of “This is the moment“ om de avond nog een “closer“ gevoel te geven. 

 

 

Dus voor een feestavond met een rustig begin tot een knallend eind bent u bij mij aan het juiste adres. Bel voor prijs en mogelijkheden ; 0630067040

Ik maak van uw feestje een FEEST!!!!!

Tot ziens op uw bruiloft!!

 
bruiloft / trouwfeest
Vers trouwtje waar Anita en Willem de knoop doorhakten , super gezellig feest!!
Scroll Up