Live muziek voor uw Bruiloft/ trouwfeest

Er komt best veel op u af bij het plannen van live muziek voor uw bruiloft / trouwfeest , het moet toch de mooiste avond van u leven worden!!! U wilt dat u en uw gasten zich kunnen vermaken,  lekker dansen maar ook praten!! Uw muzikale smaak zit zo een beetje rond de roemruchte jaren 70, 80 en 90 met een klein beetje van het betere nieuwere werk, zoek dan niet verder, u heeft dat bij deze gevonden! Ik bied u goede en betaalbare feestmuziek. Ik heb mijn vele jaren studio ervaring aangewend om hoogwaardige orkestbanden te maken waardoor ik klink als een voltallige band, maar dat niet kost!  Bekijkt u straks even op uw gemak mijn  repertoire overzicht en bekijkt en beluistert u even mijn video pagina. (denkt u er wel even aan uw speakers aan te zetten?)

Wat kan ik voor u betekenen ? Allereerst een mooie opbouw in volume, ik begin met een lekker achtergrond muziekje  zodat uw gasten u in alle rust kunnen feliciteren.  Uiteraard  moet er hier en daar flink bijgepraat worden. Als u, bijvoorbeeld, een openingsdans wilt, dan kunt u bij mij kiezen uit diverse dansstijlen en gaat het volume iets omhoog. De mogelijkheden zijn zoal de Weense of Engelse wals of de hiervoor veel gebruikte Quickstep, al dan niet in de variée vorm.Uiteraard heb ik ook de Cha Cha Cha in mijn Repertoire, maar voor zo een openingsdans geldt natuurlijk; niets moet!! Geleidelijk gaan we dan het tempo enigzins opvoeren  zodat er met lekker swingende muziek flink gedanst kan worden! Lekker dansbare disco van bijvoorbeeld Earth, Wind & Fire, Tavares en The Trammps of misschien houdt u meer van rockmuziek zoals The Rolling Stones of U2? Ook heb ik diverse Nederlandse hits in mijn repertoire, dus alles is mogelijk. Mocht het bruidspaar nummers uit mijn repertoire juist wel of juist niet willen horen, dan pas ik dit natuurlijk aan. Alles uiteraard in overleg met het bruidspaar en/of ceremoniemeester(es) Alles staat in het teken van het slagen van de avond ; Uw avond!!

Ook is er de mogelijkheid om een intiem moment te creëren en wordt het bruidspaar omringd door alle familie en vrienden en dan zingen we allemaal uit volle borst een lied als “you never walk alone “of “This is the moment “om de avond nog een “closer “gevoel te geven. De ervaring leert dat dit vaak “eng “of “oubollig lijkt, maar als dit moment is geweest, men het toch niet had willen missen zo door alle vrienden bezongen te worden.Mocht er nog een stukje of sketches worden opgevoerd door iemand uit het publiek, dan heb ik hiervoor één microfoon ter beschikking alsmede het doorkoppelen van cd-spelers of Beamers na overleg met de ceremoniemeester(es).

Uiteraard heb ik voor mijn korte pauzes muziek mee zodat er op uw feest geen stiltes vallen en deze muziek sluit goed aan bij mijn repertoire. Dus voor een feestavond met een rustig begin tot een knallend eind bent u bij mij aan het juiste adres

Ik maak van uw feestje een FEEST!!!!!

Tot ziens op uw bruiloft!!