Huwelijksjubileum met gezellige muziek

U zoekt gezellige muziek voor op uw huwelijksjubileum feest ?U heeft het gevonden! 

Er wordt mij regelmatig gevraagd door potentiële klanten of ik ook op bijvoorbeeld op een 12,5 , 25, 30 of misschien 40 jaar getrouwd huwelijksjubileum feest optreed. Uiteraard wil ik uw feest van muziek en entertainment voorzien!!!!  

 

Een huwelijksjubileum feest is natuurlijk niet zomaar een feest.

Ook hier is het heel belangrijk dat er gedanst maar zeker ook gepraat moet kunnen worden. Ik hou scherp het geluidsvolume in de gaten dat  dit niet als “storend” wordt ervaren, maar die grens ligt bij ieder feest weer anders. Daarom spreek ik dit met het jubilerend paar goed door.  Doordat ik af en toe even “de zaal inloop” kan ik dit goed in de gaten houden.  Laat u dat maar aan mij over. Ik zal in ieder geval mijn uiterste best doen om u en uw gasten op de vloer te krijgen en lekker laten meezingen op uw huwelijksjubileumfeest, want een volle vloer  is natuurlijk een feest voor het echtpaar en hun gasten, maar ook voor de muzikant. En uiteraard moet iedereen een leuke avond hebben en daar ga ik voor!

huwelijksjubileum

Op mijn video pagina kunt u mij zien en horen, zo klinkt het live dus ook!!! Voor meer informatie bel mij even op; 0630067040. Als voorbeeld van hoe zo een feest eruit zou kunnen zien  het onderstaande filmpje, hier ziet u het 40 jarig huwelijksjubileum van het echtpaar Spies.

 

De video van waaruit ik dit materiaal heb gehaald is gemaakt door;  www.arvideo.nl De geluidskwaliteit is natuurlijk met een videocamera altijd iets minder en een compromis en daardoor doet het wat fragmentarisch aan, maar het is slechts  een impressie van hoe  zo’n feest kan verlopen. Ook uw jubileumfeest is bij mij in goede handen. Ik ga er nog ouderwets ; echt voor!!!

huwelijksjubileum

Snel naar een ander type feest:

Huwelijksjubileum Bruiloft Sarah en/of Abraham Tuinfeest met live muziek