Tuin / huiskamerfeest met live muziek

Tuin / huiskamerfeest

Regelmatig krijg ik aanvragen van mensen die een feestje te vieren hebben voor een man of 25-40. Dit wel men graag thuis doen als een huiskamer / tuinfeest, maar wel met een zanger entertainer / artiest erbij , nou dat zal wel lukken!  Ik zeg altijd ; ik speel van rock tot Hazes, dus lekker dansen maar ook gezellig meezingen geblazen! Kijkt u even op mijn repertoire overzicht hoe breed mijn repertoire is en u zult versteld staan, het verschil dat live muziek op uw feest maakt!!! Kijk en luister op mijn video pagina.

Tuin / huiskamerfeest

Lekker feest vieren en dansen in uw eigen  tuin / woonkamer, als de ruimte dit toestaat natuurlijk. Houdt u er wel rekening mee dat live muziek qua volume  wel iets harder is dan een radio die je makkelijk zachter kan zetten, maar daar komen we wel uit. Houdt in ieder geval altijd je buren op de hoogte en beter nog, nodig ze ook uit.

Tuin / huiskamerfeest

Live muziek op uw tuinfeest, want met live muziek is uw tuinfeest zeker geslaagd!!!

Tuin / huiskamerfeest

Tot 22.00 uur mag  er normaal gesproken wettelijk geluid gemaakt worden en met een gemeentelijke vergunning zelfs tot 00.00 uur maar het best is de buren even laten weten middels een  gesprekje of briefje in de bus dat er binnenkort een feestje is en  je van hen begrip vraagt voor dit éénmalig evenement.

Tuin / huiskamerfeest

Snel naar een ander type feest:

Huwelijksjubileum Bruiloft Sarah en/of Abraham Tuin / Huiskamerfeest

Scroll Up