Betaalbare muziek voor ieder feest!!!!!!!

Mijn motto; betaalbare muziek voor ieder feest!!!!!!

volle vloer 2polonaise

Een feestje vieren, is natuurlijk een heel gedoe . Ongeacht de aanleiding voor uw feest is het een heel geregel en soms zakt de moed in de schoenen dat snap ik best.

U wilt natuurlijk muziek die gezellig is , vooral niet te hard maar wel knalt op de momenten die er toe doen als de  dansvloer het domein van de swingende gasten is geworden!

Ik kan daar uiteraard voor zorgen  en als u mijn brede repertoire representatief vind voor wat u graag zou horen op uw feest hebben we denk ik wel een deal want voor mijn prijs hoeft u het echt niet te laten mij in te huren.

Kijkt u even voor een indicatie van beschikbaarheid op mijn huidige agenda en luistert u nog even het één en ander op mijn video pagina. En voor een impressie bekijkt u het het clipje op mijn pagina genaamd; Huwelijksjubileum  (onderaan de pagina )

We gaan er een mooi feest van maken!!!!!!!!!!

6

Uw feest begint goed met Eric Ekkerman!

Tot ziens op uw feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *