Tuinfeest / Huiskamerfeest met live muziek

Tuinfeest met live muziek, feestzanger

Regelmatig krijg ik aanvragen van mensen die zoeken op ; ik zoek muziek voor ons feest,  en dus een feestje te vieren hebben. Of het nu gaat om een feest in een mooie zaal of geliefd restaurant, kan allemaal. Maar soms blijkt dat zij dit  ook  graag thuis doen als zogenaamd tuinfeest, of schuurfeest. Ik zeg; gewoon lekker doen, gezellig ! Uiteraard is dit dan een stuk leuker  met een feestzanger entertainer / artiest erbij die de gasten kan vermaken en een goede sfeer neer kan zetten, nou dat zal wel lukken! U heeft  uw gezellige feestzanger gevonden !  We gaan er een mooi en gezellig feest van maken !  

Ik zeg altijd ; ik speel voor u en uw gasten van rock tot Hazes, dus lekker dansen maar ook gezellig meezingen geblazen! Kijkt u gerust even op mijn repertoire pagina en zie hoe breed mijn repertoire is u zult versteld staan, het verschil dat live muziek op uw feest maakt!!! Kijk en luister op mijn video pagina. 

Tuinfeest / huiskamerfeest

Als de mensen een feestje willen en over te halen zijn om even lekker mee te doen  dan gaan we knallen. Ik zeg altijd ik kan de mensen niet de dansvloer op duwen maar ik zal mijn uiterste best doen ze daar te houden ! 

Ik begin op uw tuinfeest meestal gewoon rustig met lekkere jaren 70, 80, muziek zodat er ook nog lekker gepraat kan worden.  Daarna zal ik in de sfeer op onze middag of avond rustig opbouwen met dansbare hits en of rockstampers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan;  Rolling Stones, U2, Dire Straits of  Robbie Williams. Maar natuurlijk komen ook diverse disco hits, latin of floor fillers als lets twist again of Proud Mary langs. Daarna ga ik even de sfeer verhogen met bijvoorbeeld de Nederlandse feest hits.  Afsluiten doen we met nog even flink de voetjes nog een keer van de vloer en daarna een intiem rustig schuifeltje  (of twee).

Lekker feest vieren en dansen in uw eigen  tuin. Houdt u er wel rekening mee dat live muziek qua volume  wel iets harder is dan een radio die je makkelijk zachter kan zetten, maar daar komen we wel uit. Houdt in ieder geval altijd je buren op de hoogte en beter nog : nodig ze ook uit !

Soms willen mensen mij in hun huiskamer  plaatsen maar dan moet dit toch echt wel een behoorlijk grote huiskamer zijn! Bij de gemiddelde tussenwoning kan het helaas niet daar ik geen z.g. troubadour ben.  Dit omdat ik gebruik maak van een professionele geluidsinstallatie die toch al gauw een oppervlakte van 2 bij 4 meter nodig heeft. Ook moet u er rekening mee houden dat er tussen de artiest en gasten ruim een meter bewegingsvrijheid moet blijven in verband met de gitaar, stoten tegen tablet of microfoon en drank dat als het echt gezellig wordt kan vallen op dure electronische apparatuur.  Als u een dansfeestje wilt zal daar qua ruimte ook nog rekening mee gehouden moeten worden. Denk ook dat als het geluid vanuit de huiskamer ook nog de tuin in moet, de meeste schuifpuien  niet over de volle breedte van de kamer zijn en dus  het geluid kan terugkaatsen op de zijkanten van de kamer en dit voor rondzingen zal zorgen (feedback). Vandaar dat het toch meestal de (grote) tuin wordt  en meestal overdekt moet zijn want het blijft toch Nederland.

Hier ziet u mijn installatie, deze kan nog wel iets inschikken zoals u ziet maar toch…

Hou er ook rekening mee dat de muziek op uw tuinfeest vaste ondergrond moet staan dus geen gras, grond, grind of zand. Bij veel zon ( aflezen apparatuur ) of kans op een beetje miezer moet de muziek overdekt staan.  Denk daarbij  aan; garage, veranda, tent of grote parasol  (misschien twee).  Op zich natuurlijk logisch maar hou met een tent ook rekening met als het veel regent dat al dat water naar de laagste kant van de tuin gaat lopen dus is het in zo’n geval beter de muziek  op een podium te zetten. Dat kan al met een paar beplate pallets.

Tuinfeest / huiskamerfeest
feest thuis met live muziek in de tuin, goed idee !!!

Uw party wordt zogezegd door mij opgebouwd met een rustig begin en een knallend eind. Heeft u vragen? bel mij even op telefoonnummer; 0630067040 , of u vult mijn contact formulier even in en dat is uiteraard vrijblijvend. U bent slechts een paar klikken verwijderd van goede muziek en een geslaagd feest ! Ik zal alles uit de kast halen om uw gasten te laten dansen en swingen en meezingen en zich betrokken voelen bij de feestavond, UW avond !  En natuurlijk is de regel; niets moet alles kan !

Live muziek op uw tuinfeest, want met live muziek is uw feest zeker geslaagd!!!

Tuinfeest / huiskamerfeest

Tot 22.00 uur mag  er normaal gesproken wettelijk geluid gemaakt worden en met een gemeentelijke vergunning zelfs tot 00.00 uur maar het best is de buren even laten weten middels een  gesprekje of briefje in de bus dat er binnenkort een feestje is en  je van hen begrip vraagt voor dit éénmalig evenement.

Tuinfeest / huiskamerfeest

 

Snel naar een ander type feest:

Huwelijksjubileum Bruiloft Sarah en/of Abraham Tuinfeest met live muziek