Sarah / Abraham – Live muziek op uw feest

U zal binnenkort Sarah / Abraham zien?

sarah abraham

Het Sarah / Abraham worden is natuurlijk best een dingetje. U wilt dit natuurlijk goed vieren en nu zoekt u live muziek voor uw Sarah of Abrahamfeest dus een betaalbare muzikant om uw feest in goede banen te leiden en die er voor zorgt dat zowel u en uw gasten een mooi feest hebben. U koos als locatie bijvoorbeeld een zaaltje, uw favoriete café of misschien zelfs thuis of zomers in de tuin, dit is echter geen enkel probleem. Wat kan ik voor u betekenen? Ik heb het beste repertoire voor een aspirant  Sarah  of Abraham, want omdat ik al zo’n  30 jaar mee draai in de muziek maak  ik ook van uw feestje een FEEST!!!!!

Snel naar een ander type feest:

Huwelijksjubileum Bruiloft Sarah en/of Abraham Tuin / Huiskamerfeest

sarah abrahamZou het gaan om een zogenaamd verrassingsfeest; u kunt op mijn discretie rekenen. U wilt een feest waar men nog lang over zal napraten, nou stopt u maar met zoeken want u heeft mij gevonden; De betaalbare zanger, gitarist. Belt u even voor prijs en mogelijkheden op; 0630067040 of vul mijn contactformulier even in (vrijblijvend). Laat mij uw feest verzorgen, ik ga er nog ouderwets; ECHT VOOR!!!!!

 

sarah abraham

U gaat maar één keer uw 50ste verjaardag vieren en Sarah worden of Abraham worden natuurlijk, dus laten we er een knaller van maken! Ik speel de muziek waarmee u bent opgegroeid en herinneringen aan heeft en daarmee uw abrahamfeest of sarahfeest zal laten swingen. Op mijn repertoire overzicht kunt u het allemaal vinden. Op mijn video pagina kunt u mij ook horen en zien.

Tot ziens op uw feest ! vriendelijke groet , Eric Ekkerman

sarah abraham

Scroll Up