Live muziek op uw Sarah / Abraham feest

U zal binnenkort Sarah of Abraham  zien? Tijd voor een superfeestje!!!!

Het Sarah of Abraham worden is natuurlijk best een dingetje. U wilt dit natuurlijk goed vieren en nu zoekt u live muziek voor uw Sarah of Abrahamfeest dus een betaalbare muzikant om uw feest in goede banen te leiden en die er voor zorgt dat zowel u en uw gasten een mooi feest hebben. U koos als locatie bijvoorbeeld een zaaltje, uw favoriete café of misschien zelfs thuis of zomers in de tuin, dit is echter geen enkel probleem, want ik heb weinig ruimte nodig. Wat kan ik voor u betekenen? Ik heb het beste repertoire voor een aspirant  Sarah  of Abraham, want omdat ik al zo’n  30 jaar mee draai in de muziek maak  ik ook van uw feestje een FEEST!!!!!

Zou het gaan om een zogenaamd verrassingsfeest; u kunt op mijn discretie rekenen. U wilt een feest waar men nog lang over zal napraten, nou stopt u maar met zoeken want u heeft mij gevonden! De betaalbare zanger, gitarist, Ik ga ervoor !!

In  eigen studio maak  ik mijn unieke orkestbanden en klink daarmee echt als een volledige band. Mijn repertoire gaat echt van bijvoorbeeld U2, The Beatles, Rolling Stones, Trammps, Earth,Wind & Fire tot Jan Smit en André Hazes en alles wat er tussen ligt. Professioneel geluid en licht is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Uiteraard heb ik pauzemuziek mee, zodat er geen gaten vallen op uw feest!!

U wilt in ieder geval de voetjes van de vloer en lekker dansen op uw feestavond, maar er moet ook gepraat kunnen worden op uw party. Misschien heeft u een heerlijk buffet of een meergangen diner en wilt u naast het genieten van het eten lekker keuvelen ? Één en ander afgewisseld met lekker dansen, dat is allemaal mogelijk omdat het geluidsvolume en sets in overleg wordt bepaald en mijn repertoire erg breed is. Kijk en luistert u even op mijn video pagina want zo klinkt ik LIVE dus echt ook!!

U gaat maar één keer uw 50ste verjaardag vieren en Sarah worden of Abraham worden natuurlijk, dus laten we er een knaller van maken! Ik speel de muziek waarmee u bent opgegroeid en herinneringen aan heeft en daarmee uw abrahamfeest of sarahfeest zal laten swingen. Op mijn repertoire overzicht kunt u het allemaal vinden.

Belt u even voor prijs en mogelijkheden op; 0630067040 of vul mijn contactformulier even in (vrijblijvend). Laat mij uw feest verzorgen, ik ga er nog ouderwets; ECHT VOOR!!!!!

Tot ziens op uw feest ! vriendelijke groet , Eric Ekkerman

 

 

Comments are closed.