Bruiloft / trouwfeest – Live muziek erbij !

Bruiloft / Trouwfeest

Live allround muziek op  jullie Bruiloft / Trouwfeest met Feestzanger

Er komt best veel op je af bij het plannen van live feest muziek voor jullie bruiloftsfeest/trouwfeest , het moet toch de mooiste avond van je leven worden ! Alle gasten moeten zich kunnen vermaken,  lekker dansen maar ook praten ! De muzikale smaak zit rond de roemruchte jaren 70, 80 en 90 met een klein beetje van het betere nieuwere werk ? Zoek dan niet verder, uw feestzanger is bij deze gevonden !

bruiloft / trouwfeest

U zoekt muziek voor uw trouwfeest /bruiloft . U gaat voor de eerste keer trouwen ? Ik zeg ;  gefeliciteerd ! Misschien gaat u wel voor de tweede keer het huwelijksbootje in, ook mooi en zeker spannend ! Tijd voor een feestje dus ! Ik ben uw feestzanger en bied u goede en betaalbare feestmuziek. Vele jaren studio ervaring heb ik aangewend om hoogwaardige orkestbanden te maken waardoor ik klink als een voltallige band, maar dat niet kost ! Bekijk op jullie gemak mijn repertoire overzicht en zie en luister naar  mijn video pagina. (zet het geluid vast maar aan)

 

bruiloft / trouwfeestWat kan ik voor jullie betekenen?

Allereerst een mooie opbouw in volume, in het begin een lekker achtergrond muziekje zodat de binnenkomende gasten jullie in alle rust kunnen feliciteren.  Uiteraard  moet er hier en daar flink bijgepraat worden. Als jullie een openingsdans willen, dan kunnen jullie bij mij kiezen uit diverse dansstijlen en gaat het volume iets omhoog.  Maar voor zo een openingsdans geldt natuurlijk; niets moet!!

Geleidelijk ga ik dan het tempo enigszins opvoeren en dan komen de voetjes wel van de vloer met lekker swingende muziek of met rock want dat kan natuurlijk ook, alles is mogelijk. Ik bouw dit langzaam op en kijk ondertussen wat een beetje werkt in de zaal. Ook ga ik proberen jullie gasten lekker laten dansen en meezingen op Nederlands repertoire. De opzet is dat uiteindelijk iedereen met een grote glimlach  weer naar huis zal gaan ! Willen jullie  bepaalde nummers uit mijn repertoire juist wel of juist niet  horen, dan pas ik dit natuurlijk aan. Alles uiteraard in overleg met jullie en/of ceremoniemeester(es). Alles staat in het teken van het slagen van de avond, jullie mooiste avond !  Voor de pauzes die ik neem heb ik de meeste oudere en recente muziek mee via Spottify dus  ik kan alle kanten op!

bruiloft / trouwfeestIntiem moment

Ook is er de mogelijkheid om een intiem moment te creëren en worden jullie  omringd door alle familie en vrienden. We zingen dan allemaal uit volle borst een lied als “ you never walk alone “ of “ This is the moment “ om de avond nog een “closer“ gevoel te geven Dus voor een feestavond met een rustig begin tot een knallend eind bent u bij mij aan het juiste adres. Bel mij even voor prijs en mogelijkheden ; 0630067040  of vul even vrijblijvend mijn contact formulier in.  Tot ziens op uw bruiloft,  ik maak van uw feestje een FEEST!!!!!   

BELANGRIJK:  als uw feest op een etage/verdieping is moet er wel een ruime lift zijn!!!!

Snel naar een ander type feest:

Huwelijksjubileum Bruiloft Sarah en/of Abraham Tuinfeest met live muziek

 
bruiloft / trouwfeest
Vers trouwtje waar Anita en Willem de knoop doorhakten , super gezellig feest!!