Gezellige muziek voor uw huwelijksjubileum

U zoekt gezellige muziek voor op uw huwelijksjubileum feest ?  Er wordt mij regelmatig gevraagd door potentiële klanten of ik ook op bijvoorbeeld op een 12,5 jaar getrouwd,   25 jaar getrouwd, 30 jaar getrouwd of 40 jaar getrouwd  jubileum feest optreed. Uiteraard wil ik uw feest van muziek en entertainment voorzien!!!!  Zie filmpje beneden deze pagina. 

Een  jubileumfeest is natuurlijk niet zomaar een feest, en ook hier is het heel belangrijk dat er gedanst maar zeker ook gepraat moet kunnen worden. Ik hou scherp het geluidsvolume in de gaten dat  dit niet als “storend” wordt ervaren, maar die grens ligt bij ieder feest weer anders. Daarom spreek ik dit met het jubilerend paar goed door.  Doordat ik af en toe even “de zaal inloop” kan ik dit goed in de gaten houden.  Laat u dat maar aan mij over. Ik zal in ieder geval mijn uiterste best doen om u en uw gasten op de vloer te krijgen op uw  jubileumfeest, want een volle vloer  is natuurlijk een feest voor het echtpaar en hun gasten, maar ook voor de muzikant.

lekker-stijl-dansen-1024x683

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soms zijn de tijden van dit soort feesten ook anders en begint het aan het eind van de middag al omdat het diner er vaak bij inzit. Dan heeft een feest soms meer een receptie-achtig of diner-dansant  karakter. Geen enkel probleem, ik zorg dat als uw gasten lekker zitten te knabbelen er een gezellig muziekje is. Waar u uw feest ook geeft, een zaaltje, party centrum, uw stamcafé  of thuis of zelfs in uw tuin; het is voor mij geen probleem. Ik neem weinig ruimte in beslag, dit mede doordat ik optreed met in eigen studio gemaakte orkestbanden en daarbij live zing en ook live de gitaarpartijen invul. Luistert u eens op mijn video pagina, zo klinkt het live dus ook!!! Op het onderstaande filmpje ziet u het 40 jarig huwelijks jubileum van echtpaar Spies. Dit was een klein feestje waarbij men er de nadruk op legde geen wilde muziek, maar juist Nederlands repertoire te willen horen. Uiteraard was dat geen enkel probleem, als het maar gezellig is. De locatie was de kleine bovenzaal van “De hof van Renswoude ” te Renswoude. Te zien is  hoe de gasten lekker dansen en hoe ik af en toe even de “zaal in ga” en ook het intieme “You never walk alone moment” en een close eindschuifeltje  met dankwoord van Joop Spies.

De video van waaruit ik dit materiaal heb gehaald is gemaakt door;

Arthur  Ike
www.arvideo.nl

De geluidskwaliteit is natuurlijk met een videocamera altijd iets minder en een compromis en daardoor doet het wat fragmentarisch aan, maar het is slechts  een impressie van hoe  zo’n feest kan verlopen. Ook uw jubileumfeest is bij mij in goede handen. Ik ga er nog ouderwets ; echt voor!!!

Comments are closed.