Tuinfeest / Huiskamerfeest met live muziek

Tuinfeest met live muziek

Regelmatig krijg ik aanvragen van mensen die een feestje te vieren hebben, en dit  dan  graag thuis doen als zogenaamd tuinfeest, of schuurfeest. Uiteraard is dit dan een stuk leuker  met een zanger entertainer / artiest erbij die de gasten kan vermaken en een goede sfeer neer kan zetten, nou dat zal wel lukken!  

Ik zeg altijd ; ik speel voor u en uw gasten van rock tot Hazes, dus lekker dansen maar ook gezellig meezingen geblazen! Kijkt u gerust even op mijn repertoire pagina en zie hoe breed mijn repertoire is u zult versteld staan, het verschil dat live muziek op uw feest maakt!!! Kijk en luister op mijn video pagina.

Tuinfeest / huiskamerfeest

 

Lekker feest vieren en dansen in uw eigen  tuin / woonkamer, als de ruimte dit toestaat natuurlijk. Houdt u er wel rekening mee dat live muziek qua volume  wel iets harder is dan een radio die je makkelijk zachter kan zetten, maar daar komen we wel uit. Houdt in ieder geval altijd je buren op de hoogte en beter nog, nodig ze ook uit.

Tuinfeest / huiskamerfeest
feest thuis met live muziek in de tuin, goed idee !!!

Live muziek op uw tuinfeest, want met live muziek is uw feest zeker geslaagd!!!

Tuinfeest / huiskamerfeest

Tot 22.00 uur mag  er normaal gesproken wettelijk geluid gemaakt worden en met een gemeentelijke vergunning zelfs tot 00.00 uur maar het best is de buren even laten weten middels een  gesprekje of briefje in de bus dat er binnenkort een feestje is en  je van hen begrip vraagt voor dit éénmalig evenement.

Tuinfeest / huiskamerfeest


Uw party wordt door mij opgebouwd met een rustig begin en een knallend eind. Heeft u vragen? bel mij even op telefoonnummer; 0630067040 , of u vult mijn contact formulier even in en dat is uiteraard vrijblijvend. U bent slechts een paar klikken verwijderd van goede muziek en een geslaagd feest!! Ik zal alles uit de kast halen om uw gasten te laten dansen en swingen en meezingen en zich betrokken voelen bij de feestavond, UW avond!! En natuurlijk is de regel; niets moet alles kan !!

Snel naar een ander type feest:

Huwelijksjubileum Bruiloft Sarah en/of Abraham Tuinfeest met live muziek