Sarah / Abraham – Live muziek op uw feest

U zal binnenkort Sarah / Abraham zien?Tijd voor een feestje met muziek, met Feestzanger !

sarah abraham

 

Het Sarah / Abraham worden is natuurlijk best een dingetje. U wilt dit natuurlijk goed vieren en nu zoekt u een avondvullend optreden van een  feestzanger die live muziek maakt voor uw Sarah of Abrahamfeest . Dus zoekt u een betaalbare muzikant om uw feest in goede banen te leiden en die er voor zorgt dat zowel u en uw gasten een mooi feest hebben. U koos als locatie bijvoorbeeld een zaaltje, uw favoriete café of misschien zelfs thuis of zomers in de tuin, dit is echter geen enkel probleem. Belangrijk; als uw feest op een etage/verdieping is moet er een ruime lift aanwezig zijn!!!

Wat kan ik voor u betekenen ? Ik heb het beste repertoire voor een aspirant  Sarah  of Abraham, want omdat ik al zo’n  30 jaar mee draai in de muziek maak  ik ook van uw feestje een FEEST ! ! ! ! U gaat maar één keer uw 50ste verjaardag vieren en Sarah worden of Abraham worden natuurlijk, dus laten we er een knaller van maken !

 

 

Ik speel de muziek waarmee u bent opgegroeid en herinneringen aan heeft en daarmee uw abrahamfeest of Sarahfeest zal laten swingen. Op mijn repertoire overzicht kunt u het allemaal vinden. Op mijn video pagina kunt u mij ook horen en zien. Mijn repertoire is erg breed en gaat van André Hazes tot U2 ! Voor elk wat wils en wat niet in mijn repertoire zit kan ik draaien in mijn pauzes via Spottify. Ja, ook in de pauzes is muziek, gaten zullen er niet vallen op uw feest. Met deze feestzanger kunt u uw feest echt laten knallen !

Zou het gaan om een zogenaamd verrassingsfeest; u kunt op mijn discretie rekenen. U wilt een feest waar men nog lang over zal napraten. Nou stopt u maar met zoeken want u heeft mij gevonden; De betaalbare feest zanger, gitarist. Belt u even voor prijs en mogelijkheden op; 0630067040 of vul mijn contactformulier even in (vrijblijvend). Laat mij uw feest verzorgen, ik ga er nog ouderwets; ECHT VOOR !

Tot ziens op uw feest ! vriendelijke groet , Eric

sarah abraham

 

Snel naar een ander type feest:

Huwelijksjubileum Bruiloft Sarah en/of Abraham Tuinfeest met live muziek

sarah abraham