Huwelijksjubileum met gezellige muziek

U zoekt gezellige muziek voor op uw huwelijksjubileum feest ? U heeft het gevonden ! 

Er wordt mij regelmatig gevraagd door potentiële klanten of ik ook op bijvoorbeeld op een 12,5 , 25, 30, 40  of misschien  50 jaar getrouwd huwelijksjubileum feest optreed. Uiteraard wil ik uw feest van avondvullende muziek en entertainment voorzien, graag zelfs !  U heeft uw feestzanger gezocht bij deze gevonden ! Bruiloft feesten  zijn vaak hele gezellige feesten waar ik zelf ook van geniet ! Zoek dus maar niet verder en luister even naar mijn demo’s op de videopagina en bekijk mijn ruime repertoire. Iets lager op deze pagina staan nog twee voorbeeld filmpjes.

huwelijksfeest

Een huwelijksjubileum feest is natuurlijk niet zomaar een feest.

Ook hier is het heel belangrijk dat er gedanst maar zeker ook gepraat moet kunnen worden. Ik hou scherp het geluidsvolume in de gaten dat  dit niet als “storend” wordt ervaren, maar die grens ligt bij ieder feest weer anders. Daarom spreek ik dit met het jubilerend paar goed door.  Doordat ik af en toe even “de zaal inloop” kan ik dit goed in de gaten houden.  Laat u dat maar aan mij over. Ik zal in ieder geval mijn uiterste best doen om u en uw gasten op de vloer te krijgen en lekker laten meezingen op uw huwelijksjubileumfeest, want een volle vloer  is natuurlijk een feest voor het echtpaar en hun gasten, maar ook voor de zanger entertainer.  En uiteraard moet iedereen een leuke avond hebben en daar ga ik voor !

Impressie gouden bruiloftsfeest (50 jaar)

Deze bovenstaande compilatie heb ik gemaakt van stukjes materiaal door een klant toegezonden. Dit was een bruiloftsfeest in Drunen. De video  kwaliteit is niet geweldig maar is een fraai sfeerbeeld van hoe zo een avond kan verlopen. U ziet stukjes uit mijn repertoire met  Nederlandse hits wat altijd gezellig blijkt. Het is natuurlijk geweldig om te doen en ik zeg altijd ; ik kan de gasten niet de vloer opduwen maar wel ervoor zorgen dat ze er op blijven ! Het is gewoon een kwestie van ervaring en de zaal aanvoelen en het moment proberen te “pakken ” en als je ze dan lekker in beweging hebt natuurlijk dit zolang mogelijk rekken ! De zogenaamde “zitten blijvers”kan ik natuurlijk latten meezingen en inhaken op enig Nederlands “meezingwerk”. Maar ieder feest is gelukkig weer anders en levert een mooie uitdaging op.

huwelijksjubileum

Op mijn video pagina kunt u mij verder ook nog  zien en horen, zo klinkt het live dus ook!!! Voor meer informatie bel mij even op; 0630067040. U kunt ook vrijblijvend even mijn contactformulier invullen. Tweede voorbeeld van een huwelijksjubileum  van hoe zo een feest eruit zou kunnen zien  het onderstaande filmpje, hier ziet u het 40 jarig huwelijksjubileum van het echtpaar Spies.

De video van waaruit ik dit materiaal heb gehaald is gemaakt door;  www.arvideo.nl De geluidskwaliteit is natuurlijk met een videocamera altijd iets minder en een compromis en daardoor doet het wat fragmentarisch aan, maar het is slechts  een impressie van hoe  zo’n feest kan verlopen. Uw jubileumfeest is in ieder geval bij mij in goede handen. Ik ga er nog ouderwets ; echt voor !

huwelijksjubileum

Snel naar een ander type feest:

Huwelijksjubileum Bruiloft Sarah en/of Abraham Tuinfeest met live muziek