Muziek voor 25,30,40,50 jarig bruilofts feest

U zoekt muziek voor uw 25, 30, 40, 50 jarig huwelijks jubileumfeest? dan heeft u geluk !!! Als betaalbare zanger, gitarist en entertainer doe ik niets liever dan u en uw gasten op de vloer te krijgen en te houden en gezellig te laten meezingen. Ik heb de ervaring om te zien wat een feest nodig heeft en wanneer er iets moet gebeuren en dit in een mooie opbouw. Feest maken is immers een vak en als u mijn gastenboek even doorleest kunt u zien dat ik dit vak wel versta. Kijkt u maar even op mijn brede repertoire overzicht en video pagina want wat u daar ziet en hoort zo klink ik live ook! Ik ga mijn uiterste best doen om al uw gasten met een glimlach naar huis te laten gaan.

40 jaar getrouwd tijd voor een feestje
af en toe wat gekkigheid !!
Muziek voor 25,30,40,50 jarig huwelijksjubileum vind u hier  bel mij op;0630067040
polenaise is voor iedereen , ook voor zangers!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *