Biografie

Mijn motto; Ik maak van uw feestje een FEEST !!!!!!!

Maar laat ik  mij nog even wat beter voorstellen,

U wilt uw feest natuurlijk alleen in handen geven van iemand met de nodige ervaring, nou dat gaat met deze feestzanger wel lukken!! Voor alle feesten waar u live muziek wilt kunt u mij boeken , muziek voor uw huwelijksfeest, bruiloftfeest,of verjaardagsfeest of personeelsfeest. Bijvoorbeeld  in een mooi zaaltje, uw stamkroeg  of als   tuinfeest maakt niets uit. We gaan lekker dansen, meezingen maar ook nog kunnen praten , ik hou dat goed in de gaten. Let wel op dat als uw feest op een etage is er een ruime lift aanwezig moet zijn, verder kunt u de avond aan mij overlaten! Ik  timmer al ruim 30 jaar aan de weg  in de muziek en entertainment. In diverse studio’s heb ik de nodige muzikale ervaring opgedaan en  aan diverse projecten meegewerkt. Verder heb ik ook diverse liedjes geschreven voor anderen, die ook op cd zijn uitgebracht. Later kon ik die muzikale kwaliteiten goed gebruiken om mijn unieke orkestbanden te maken zodat ik in mijn eentje toch klink als een volledige band. Beluistert u mijn demo’s op de video pagina maar eens, zo klink ik live dus ook!!!

Voor betaalbare allround muziek voor uw feest  bent u  dus aan het juiste adres. U kunt mij  boeken voor een avond  van maximaal 5 uur, waarin ik 4 sets zal spelen van rond de 45 minuten per set. Dit gaat natuurlijk nooit helemaal op want als een set bijvoorbeeld bijna  klaar is en er komen net gasten op de vloer ja , dan ga je natuurlijk even langer door met die set dat is logisch. Ik heb uiteraard ook muziek mee voor de korte pauzes die ik neem en zal dit tussen de sets draaien, zodat er op uw feest geen gaten vallen. Kijkt u tevens even op mijn repertoire overzicht wat ik allemaal kan spelen. Misschien ziet u op dat repertoire overzicht een aantal nummers waar u speciale herinneringen aan heeft dan kunt u dit even aangeven en zal ik dit beslist voor u spelen. 

feestmuziekfeest zanger

Omdat ik draadloos werk, ben ik in staat om als de gelegenheid zich voordoet even  “de zaal in te lopen ” en de mensen even te laten meezingen.

feestmuziekfeest zanger

Kijkt u even onder het knopje op de menubalk: Type feest en daarin ga ik nog even inhoudelijk in op de soorten feesten  waar ik zoal voor gevraagd word. Wat ik belangrijk vind is muziek op het juiste volume zodat er zowel gedanst als gepraat kan worden. Ik beschik over een professionele geluids-en lichtinstallatie, en toch  heb ik slechts een klein oppervlak nodig. Uw feest begint goed met Eric Ekkerman!

Tot ziens op uw feest!

feestzanger
40 jaar getrouwd super feest!!!