Type feest

U  zoekt  goede en vooral  betaalbare avondvullende allround live muziek voor uw feest ? want u heeft iets te vieren? Dat kan van alles zijn natuurlijk, bedrijfsfeestverjaardagsfeestbruiloftfeest, tuinfeest  of huwelijksjubileum aan toe. Het mag niet te duur, klein beperkt budget? Het huidige leven is natuurlijk al duur genoeg, u heeft de  allround zanger en gitarist, die echt klinkt als een volledige band, gevonden!!  Ik ga mijn uiterste best doen uw feestje te laten slagen!!   Hieronder vier mogelijkheden en voorbeelden van de soort feesten waar ik vaak voor wordt gevraagd, maar eigenlijk is alles mogelijk; vraagt u mij anders gerust even middels mijn contactformulier of bel mij even op; 0630067040.Met mijn 30 jaar ervaring maak ik van ieder feestje een FEEST!!!!!

Klik hieronder naar wat mogelijkheden.

Huwelijksjubileum Bruiloft Sarah en/of Abraham Tuinfeest met live muziek